Ko smo mi?

DFC d.o.o. je porodična kompanija, zbog čega posebnu brigu posvećujemo porodici i njenoj budućnosti - najmlađima!

Mi se bavimo proizvodnjom vlažnih maramica, proizvoda za negu beba i kozmetičkih proizvoda.

Ciljevi kojima u poslovanju težimo su:

vrhunski kvalitet proizvoda

Zadovoljstvo Korisnika

približavanje naših proizvoda potrošačima širom regiona i Evrope

liderska pozicija na tržištu i inovativnost

Danas proizvodnja zapošljava edukativne ljude raznih struka u modernom pogonu. U svom poslovanju razmišljamo dugoročno. Imamo visoke standarde kvaliteta i ekološke standarde, a sirovine za proizvodnju nabavljamo lokalno i u inostranstvu. Danas najviše proizvodimo razne vlažne maramice svih vrsta, isključivo za bebe 0 + i 3+ godina (eng. Private label), kao i druge vrste vlažnih maramica za Make Up, Intimo, Clean Home, Pets i dr (eng. Private label). U tom segmentu poslovanja smo tržišni lideri jer možemo ponuditi potrebne sertifikate i kontrolu kvaliteta u skladu s domaćim i EU regulativama. U manjem udelu proizvodimo i vlastitu robnu marku, jer stalno imamo nove ideje i inovacije. Naše robne marke distribuiramo na području Srbije, Makedonije i Rumunije i mogu se naći u većini trgovačkih lanaca i drogerija.

Naša najmodernija proizvodna linija u ovom delu Evrope, nalazi se u Beogradu, opština Palilula. Iza našeg tima stoji veliko iskustvo kako u nabavci najkavlietnijih sirovina za naše proizvode, tako i u logistici i distribuciji.
Veliki kapacitet naše proizvodne linije (kapacitet proizvodnje vlažnih maramica), omogućuje nam da brzo izađemo u susret svakom zahtevu za veće ili manje, limitirane serije proizvoda ili za kontinuiranu proizvodnju privatnih robnih marki. Vlažne maramice za bebe ili obične vlažne maramice - izbor je vaš, mi proizvodimo brzo, kvalitetno i povoljno.
Naša proizvodnja vlažnih maramica odvija se na liniji koja je 100% automatizovana i može da proizvede veliku količinu paketa pakovanja u jednoj smeni!
Raspon pakovanja je od 5-150 komada maramica u paketu.
Proizvodimo sve vrste pakovanja vlažnih maramica: mala pakovanja vlažnih maramica
(5-20 kom/pak); srednja pakovanja vlažnih maramica (25-55 kom/pak), velika Baby pakovanja vlažnih maramica (60-150 kom/pak)

Možemo proizvesti vlažne maramice u pakovanju sa PVC poklopcem ili pakovanja vlažnih maramica bez PVC poklopca, ili napraviti paket maramica po dimenziji i želji kupca, brendirati proizvod (PL) i sl. Naš paratner za nabavku netkanog platna je jedan od najvećih proizvođača platna u Evropi. U našoj proizvodnji vlažnih maramica koristimo netkano platno 35gr - 50gr (gramatura može da bude i veća – sve po želji kupca) kao i celulozno netkano platno (celuloza 100%). Posebno smo ponosni na najmoderniji sistem za pročišćavanje vode koji koristimo za emulziju kojom natopljavamo maramice. Taj sistem obezbeđuje dejonizovanu vodu - koja je 15 puta čistija od vode koju pijemo! Ukoliko želite da zakažete proizvodnju sopstvene serije vlažnih maramica ili naručite za dalju prodaju proizvode iz linije Sweet Care, možete nas kontaktirati.

Ekologija

Poslovanje uz maksimalnu zaštitu i očuvanje životne sredine je naša trajna obaveza. Brinemo o razvrstavanju i zbrinjavanju proizvodnog otpada, kao i o ekološkoj ispravnosti naših emisija i odvoda.

Jedinstvena Tehnologija

U savremeno opremljenom prostoru smeštena je najmodernija proizvodna linija velikog kapaciteta, bez premca u ovom delu Evrope. Visokotehnološka proizvodnja obezbeđuje pouzdanost i higijensku ispravnost proizvoda. Tako smo sigurni.

DFC Proizvodi Kvalitet

Kvalitet svakog proizvoda pre svega zavisi od izbora sirovina. Stoga veliku pažnju posvećujemo izboru najkvalitenijih sirovina za naše proizvode. U DFC-u se sve sirovine podvrgavaju intenzivnom nadzoru. Kontrola kvaliteta svih komponenti koje stižu do naših potrošaca je redovna.

Kontakt info

DFC d.o.o Pita Maravića 20
11210 Beograd (Krnjača  – Palilula)

Tel :
+381 11 785 0 246 / +381 11 785 0 247

Fax :
+381 11 785 0 248

E-mail za reklamacije / prigovore i upite za ponudu:
office@dfc.co.rs

Pošaljite poruku

Budite slobodni da nas kontaktirate u vezi informacija  ili bilo kakvih pitanja.

© 2021 DFC All Rights Reserved – Designed by Adfinitum.